Din pieptul de pui tocat, 1 ceapa, orezul fiert sare si piper se fac perisoare care se dau prin faina. Celelate 2 cepe taiate marunt, usturoiul tocat
Din pieptul de pui tocat, 1 ceapa, orezul fiert sare si piper se fac perisoare care se dau prin faina.
Celelate 2 cepe taiate marunt, usturoiul tocat, mazarea, grisul cubuletele de supa si 1/2 l apa se fierb pana fierbe bine apoi se paseaza pana se obtine supa de mazare. Aceasta se pune din nou la fiert cu inca 1/2 l apa, se da in clocot si se pun perisoarele cat mai mici. Dupa ce se fierb se adauga smantana si marar tocat. Se lasa acoperita cca. 1 ora dupa care se pastreaza doar in frigider.
Este foarte fina si buna mai ales pentru copii mofturosi.
Se poate pune foarte putina smantana in ea si restul in farfurii. Zeama de lamaie se adauga optional. Nu se serveste foare calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSe fac foarte repede si sunt foarte buni.
Biscuiti cu chipsuri de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii