Fursecurile cu vanilie sunt delicioase. Pentru a pregati aceasta reteta de fursecuri folositi esenta de vanilie sau o pastaie de vanile.Untul moale se freaca cu zaharul pudra, zaharul vanilinat, ouale intregi, circa 15 minute pana devine spumoasa compozitia. Se adauga faina si se amesteca bine.Compozitia destul de moale se pune cu varful unei lingurite in gramajoare mici intr-o tava acoperita cu folie de copt, cu distante de 3 cm intre ele, deoarece la caldura se latesc. Se coc la foc potrivit pana devine marginea roz. Se dezlipesc de tava cu cutitul cat sunt fierbinti.
Se servesc ca desert sau cu lapte.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe