Se pune oala pe foc si cand e fierbinte se adauga ulei. Se pun semintele de porumb si se acopera cu capac.
Din cand in cand se scutura oala. Dupa ce nu se mai aud pocnituri se scoate popcornul si se repeta procesul.
Dupa ce e gata tot popcornul, se adauga 3 linguri de zahar in oala si se topeste.
Cand devine maroniu (aveti grija sa nu-l ardeti) se ia de pe foc si se umple oala trei sferturi cu popcorn.
Se presara si niste zahar vanilat.
Se amesteca bine ca sa ajunga peste tot si se pun in bol.
Popcorn caramel se serveste ca si gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe