Tortul bicolor se prepara astfel:
Pregatim blatul de tort din: oua batute spuma cu zahar. In ele punem uleiul, zaharul vanilta si faina in ploaie. Jumate din compozitia se toarna intr-o forma de chec si in cealalta se adauga cacao. Coacem timp de 40 de minute.
Pentru crema topim 100 g unt in care adaugam faina. Stingem cu lapte. Tinem pe foc pana da in maxim 3 clocote. Lasam crema la racit iar untul ramas il batem spuma cu zahr pudra, vanilie si vanilat. Asa batut il incorporam in crema fiarta. Taiem blaturile felii si intre ele punem crema. Iti va iesi un tort in doua culori intrucat trebuie sa alternezi blatul alb cu blatul maro. SDupa ce ati terminat toata crema infasuram tortul in folie si il punem in frigider.
Alte torturi recomandate
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe