Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa.
Supa cu stelute si inimioare este o supa de carne la care se pun taietei in forma de stelute si inimioare. Cu acest detaliu sigur ii veti convinge pe copii sa manance supa. Punem mai intai carmea la fiert, dam la o parte spuma si apoi adaugam ceapa, ardeii, morcovul si pastarnacul.
Preparam galustele:batem ouale bine, adaugam cascavalul ras, apoi untul moale. Lasati la temperatura camerei. Amestecati faina si grisul si adaugati cate o lingura in compozitia de oua. Puneti aluatul la copt intr-o tava cca 20 minute. Decupati galuscutele din aluatul copt.
Adaugam cartofii taiati cuburi in supa si lasam sa fiarba cateva minute apoi punem si galustele. Lasam supa la foc mic si acoperita sa fiarba. Punem concetratul de legume, rosiile tocate marunt si mai lasam sa dea putin in clocot. La final presaram patrunjelul tocat marunt .
Supa cu stelute si inimioare se mananca cu multa pofta si 2 piticuti la masa.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii