Aceasta mancare este foarte delicioasa. Reteta traditionala este imbogatita cu parmezan si sos de soia. Ardeii umpluti cu parmezan sunt foarte usor de pregatit.
Aceasta mancare este foarte delicioasa. Reteta traditionala este imbogatita cu parmezan si sos de soia. Ardeii umpluti cu parmezan sunt foarte usor de pregatit. Se taie varful ardeilor si se inlatura samburii. Se fierb putin in apa. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga grisul si se mai prajeste 2-3 minute. Se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana cand se rumeneste putin. Se toarna peste ea supa de pui, se adauga condimentele si parmezanul. Se umplu ardeii cu acest amestec, dupa care se pun capacele la loc (partea taiata anterior). Se amesteca smantana, pasta de tomate si ketchupul si se fierbe putin. Se introduc ardeii umpluti in acest sos si se fierbe aprox. 20 de minute, acoperit.
Ardeii umpluti cu parmezan se servesc calzi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradVa plac clementinele? Noi le iubim! Suntem in stare sa mancam cate un kilogram de caciula odata. :)) Asadar am creat acest...
Tort cu jeleu si crema de clementineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii