Mancaruri cu carne

Reteta Arpagic cu miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper

ingrediente

   1 pulpa de miel
   1 lamaie
   200g arpagic
   1 cutie rosii decojite
   1 lg boia dulce
   tarhon
   busuioc
   4 catei de usturoi
   ulei de masline
   patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare

Spalam pulpa o frecam cu lamaie si presaram putina boia dulce. Amestecam frunzele de tarhon, busuioc, tocate marunt cu usturoiul zdrobit, sare, piper si cca 6 lg ulei de masline.


Asezam pulpa intr-o tava si stropim cu amestecul de condimente.


Dam tava la cuptor si o lasam pana se fragezeste carnea.


Din cand in cand stropim carnea cu sosul format in tava.


Spre final adaugam arpagicul si rosiile zdrobite.
Servim mancarea cu garnitura de cus cus.
Incearca si Pui cu mango si cus cus
Daca ti-a placut reteta noastra "Arpagic cu miel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.