Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata, se spala si se oparesc in apa cu otet.
Pentru bame cu carne de vita si vin alb carnea se curata de pielite, se spala, se portioneaza in 5 bucati. Bamele se curata, se spala si se oparesc in apa cu otet. Rosiile se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie rondele. Faina se cerne. Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu 100 ml apa cca 15 minute. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, pasta de tomate, cantitatea de apa ramasa (350 ml), cubul MAGGI si se continua fierberea. Cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga bamele, felii de rosii, sare si se continua fierberea. La final se adauga vin, 1 din patrunjel si se mai fierb 2-3 minute.
Bame cu carne de vita si vin alb se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra si decor de rondele de lamaie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii