Mancaruri cu carne

Reteta Carne de vitel cu mangold

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Dovlecei umpluti cu carne si couscous (reteta video)"
 
>
Mangoldul este o planta care poate inlocui cu usurinta spanacul si este la fel de gustoasa, mai ales intr-o mancare cu carne de vitel.

ingrediente

Ingrediente:
   frunze de mangold
   ceapa verde
   patrunjel
   loboda
   carne de vitel
   de preferinta muschi.
   bulion de rosii dupa gust

mod de preparare

Carnea se transeaza ca la snitele si se bate exact ca cele mentionate, apoi se pune la fiert sa dea cateva clocote pentru a se indeparta cu grija spuma.

Frunzele de mangold si celelalte verzaciuni se toaca mai din topor si se undesc in putin ulei, dupa care se pune apa fierbinte si carnea scoasa din prima apa. Se lasa la fiert pana scade si fierbe carnea (fiind batuta cu ciocanul ca la snitele, va fierbe foarte repede). Cand este gata se adauga 1-2 linguri bulion si se potriveste de sare si piper.


Mancarea din carne de vitel cu mangold se poate servi cu felii de lamaie pe deasupra sau doar cu putina zeama de lamaie.




Reteta de carne de vitel cu mangold a fost propusa pe forumul Culinar.ro de julix_2007.

Incearca si Cotlete impanate
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel cu mangold" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.