Mancaruri cu carne

Reteta Cartofi cu carne si rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa rece sau zeama de carne

ingrediente

   600 gr. carne
   1-1 1/2 kg cartofi
   1-2 linguri grasime
   3-4 cepe
   6-7 rosii (vara) sau ¾ l bulion
   verdeata
   sare

mod de preparare

Se prepara din pui, vitel, vaca, porc, berbec. Carnea tinara se inabusa cu ceapa, carnea mai batrina se fierbe, se picura apa rece sau zeama de carne si cind carnea este aproape fiarta se adauga cartofii. Dupa citeva clocote, se adauga rosiile sau bulionul, sarea si o parte din verdeata. Se lasa sa scada.
Se serveste cu patrunjel verde deasupra si zeama de rosii (de la sos)
Incearca si Friptura taraneasca din muschi de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne si rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.