Cartoful cu muschi de vita papricat este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Muschiul de vita se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala.
Cartoful cu muschi de vita papricat este o mancare de cartofi cu carne delicioasa si consistenta. Muschiul de vita se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie cuburi. Ardeii se curata si se taie felii. Rosiile se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Muschiul de vita se aseaza intr-o tava si se frige la cuptor in 50 ml ulei cu 100 ml apa; dupa frigere, se portioneaza si se pastreaza la cald. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga, cartofi, ardei gras, piper si se continua inabusirea cca 10 minute. Se adauga jumatatea de cub MAGGI, boia, sare si, treptat, cantitatea de apa ramasa. Spre sfarsitul fierberii, se adauga rosii.
Cartofii cu muschi de vita papricat se servesc calzi, cu patrunjel verde deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSpaghete fabuloase si sanatoase!
Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii