Mancaruri cu carne

Reteta Ceapa umpluta cu carnati

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, se taie felii lungi de 10 cm si se frig pe gratar.
Ceapa se pune sa clocoteasca in apa cu sare sas

ingrediente

   6-8 cepe mari
   200 gr carnati
   1 ceasca de orez
   2 rosii decojite
   sare
   piper macinat
   1 ceasca de ulei

mod de preparare

Carnatii se spala si se usuca intr-un prosop curat, se taie felii lungi de 10 cm si se frig pe gratar.


Ceapa se pune sa clocoteasca in apa cu sare sase minute, apoi se scoate, se goleste de miez impingand usor cu mana, dupa ce s-au taiat capacele la ambele capete, si se lasa sa se scurga, pe o farfurie intinsa.


Orezul se fierbe si se scurge, dupa care se amesteca cu felii de rosii, putina sare si piper macinat. Peste orez se pun bucatile de carnati.


Se umple fiecare ceapa, se asaza la rand pe un platou de sticla incasabila, se stropeste cu ulei si se introduce in cuptor pentru o jumatate de ora. Se pot scoate cand s-au rumenit usor.
Cepele se servesc fierbinti, cu un sos de rosii indulcit pus deasupra lor sau cu smantana.





Alte retete care contin carne:





Dovlecei umpluti


Mancare de mazare cu carne


Tocanita de pui
Incearca si Rasfat culinar - friptura
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa umpluta cu carnati" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.