Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi. Miezul scos se cales
Cepele se curata si se oparesc in apa cu sare. Apoi se scurg pe o farfurie si se scobesc, pastrandu-se doar doua randuri de foi.
Miezul scos se caleste in ulei, fara a se rumeni. Se
trece apoi prin sita sau se mixeaza, adaugandu-se patrunjel verde, tocat.
Se cantareste o cantitate dubla de peste sau de
carne tocata, pregatita ca pentru musaca. Aceasta se
amesteca bine cu miezul de ceapa si doua galbenusuri, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se unge o tava cu unt, se asaza in ea cepele umplute cu compozitia de mai sus.
Se toarna in tava putina supa de carne sau apa, se asaza
ceapa umpluta, se stropeste cu putin ulei si se da tava la
cuptor. Mancarea se serveste fierbinte.
Mancarea se serveste fierbinte.
Va recomandam si alte mancaruri:
Tocanita cu vinete
Tocanita de pipote
Tocanita de carne cu cartofi
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii