Mancaruri cu carne

Chiftelute de pasare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele r

ingrediente

   500 g carne de pasare
   60 g paine alba
   200 ml lapte
   60 g unt
   30 g faina (pesmet)
   10 g sare

mod de preparare

Carnea, curatata de pielite si tendoane, se da de doua ori prin masina de tocat (a doua oara si cu paine, muiata in lapte). Se adauga sarea, laptele rece si jumatate din unt. Se amesteca tocatura pana ce se omogenizeaza si intreaga compozitie devine ca o pasta. Cu mana uda, se formeaza chiftelute, care se tavalesc prin faina (pesmet) si se prajesc in restul de unt (ulei) incins, cate 5 minute pe fiecare parte. La sfarsit, se pun 5 minute la cuptor.
Incearca si Iahnie de fasole cu slanina afumata
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pasare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite