Chifteluţele acestea picante sunt dedicate celor cărora le plac picanteriile şi ştiu că iuţeala poate fi stinsă cu un pahar cu bere rece.
Dovlecelul si morcovii se rad, apoi se framanta cu sare si se lasa la scurs. Se storc bine, apoi se amesteca cu oul, usturoiul, ardeiul si frunzele de telina tocate marunt. Se adauga piper si cimbru dupa gust. Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
Chiftelutele picante se servesc reci sau calde.
Reteta de chiftelute picante a fost propusa pe forumul Culinar.ro de floareacm.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii