Mancaruri cu carne

Reteta Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Goedee_13565 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, vin, sare, piper si delikat si le dai la cuptor. Intre t

ingrediente

   1/2 kg. ciocanele de pui
   1 cana orez
   un pahar vin alb
   6-7 rosii
   1 lingurita delikat
   ulei
   sare
   piper
   1 lingurita de zahar
   patrunjel
   busuioc
   marar

mod de preparare

Speli si cureti foarte bine ciocanelele de pui, apoi le asezi intr-o tava cu putin ulei, apa, vin, sare, piper si delikat si le dai la cuptor. Intre timp, alegi orezul, il speli si-l pui la fiert in apa cu delikat. Pe celalalt ochi al aragazului pregatesti intr-o tigaie cu putin ulei sosul din rosii decojite trecute prin razatoare, sare, piper si o lingurita de zahar. Lasi sa fiarba pana se ingroasa.
Orezul fiert si usor racit il pui in castronele mici (umezite cu apa rece) indesand usor. Pe urma rastorni orezul pe o farfurie si astfel vei avea o movilita pe care o inconjori cu ciocanele. Intre ciocanele asezi sosul. Presari patrunjel si marar taiat marunt. Se serveste cald.
Incearca si Aripi de pui cu miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele de pui cu garnitura de orez si sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite