Ciocanele de pui picante, marinate

Ciocanelele de pui picante, marinate intr-o multitudine de arome, sunt o reteta de mancare cu carne de pui delicioasa, perfecta pentru o zi de toamna. Sa nu mai spunem ca toata bucataria va fi cuprinsa de aromele delicate.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciocanele de pui picante, marinate

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 portii:
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 1/2 lingurita de mustar
  • 2 lingurite zahar brun
  • 1 lingurita chilli macinat
  • piper macinat
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 4 ciocanele de pui
  •  

Mod de preparare

Pasi realizare reteta cu Philips AirFryer

3

Se incalzeste AirFryer la 200°C.

  1. Se amesteca usturoiul cu mustar, zahar brun, chili, putina sare si piper dupa gust. Se omogenizeaza cu ulei.

  2. Se freaca ciocanele cu acest amestec pana sunt complet acoperite si se lasa la marinat pentru 20 de minute.

  3. Se aseaza ciocanelele in sita friteuzei, care se introduce apoi in Airfryer

  4. Se seteaza cronometrul la 10 minute si lasa ciocanelele pana se rumenesc.

  5. Se seteaza temperatura la 150°C si lasa ciocanelele la prajit inca 10 minute.

  6. Ciocanelele se servesc cu salata de porumb si felii de franzela alba

 

Sfaturi

  • Salata de porumb - Serveste ciocanelele cu o salata de porumb proaspata si racoritoare. Scurge apa dintr-o cutie de porumb boabe(300 grame). Taie patru rosii in patru parti egale, indeparteaza semintele si taie-le apoi in cubulete. Acum amesteca-le cu: porumbul boabe, o ceapa verde taiata in feliute subtiri, zeama de la o jumatate de lamaie si 2 linguri de coriandru proaspat, maruntit. La sfarsit, adauga sare si boia iute dupa gust.

  • Pulpe de pui - Marinata de mai sus este excelenta si pentru pulpele de pui. Poti sa prajesti cate doua pulpe de pui deodata in Airfryer, mai intai pentru10 minute la 200°C, apoi pentru inca 20 de minute la 150°C.

 


Ciocanelele de pui picante, aromate, se servesc cu garnitura preferata.

Al patrulea indiciu din concursul "Aerul este noul ulei" este: aparat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Coulis de capsuni

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Negresa cu capsuni si menta

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Negresa cu capsuni si menta
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Bait pentru carne de vanat
1
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Cartofi, carnati si fleica la cuptor
2
Mancaruri cu carne

Cartofi, carnati si fleica la cuptor

Nu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...

Cartofi, carnati si fleica la cuptor
Parteneri
Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici
Bucataras.RO

Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici

Nu stiu cum este la voi, dar eu cand vreau sa ii rasfat pe ai mei stiu ce trebuie sa fac, o prajitura cu crema si succesul...

Prajitura cu crema de vanilie, branza si piersici
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!