Mancaruri cu carne

Copane de pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de

ingrediente

   4 copane de pui
   o lingurita boia
   sare
   piper
   2 oua
   2 linguri lapte
   8 linguri pesmet
   4 linguri faina
   o linura busuioc tocat
   ulei

mod de preparare

Pulpele spalate se freaca cu sare, piper si boia. Se amesteca ouale cu laptele. Separat se amesteca faina, busuiocul si pesmetul. Se trec copanele de pui prin ou si apoi prin compozitia de faina cu pesmet. Se apasa bine. Intr-o tigaie se infierbanta ulei si se prajesc copanele. Se pun intr-o tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor circa 30 min.
Se servesc alaturi de cartofi fierti, salata de rosii si se garnisesc cu verdeata.
Incearca si Tocanita de pui cu ardei copt
Daca ti-a placut reteta noastra "Copane de pui pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite