Mancaruri cu carne

Reteta Cordon bleu cu sos de cimbru

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Mai aveti nevoie de muschi de vita, sunca, cascaval, oua, faina, pesmet, supa de carne si condimente.

ingrediente

   4 felii muschi de vita
   4 felii sunca
   4 felii cascaval
   sare
   piper
   2 oua
   4 linguri faina
   6 linguri pesmet
   300 ml supa de carne
   3 fire cimbru
   4 linguri ulei
   2 linguri unt

mod de preparare

Aceasta reteta de cordon bleu se prepara foarte usor. Se bat bucatile de carne, apoi se asaza deasupra fiecareia cate o bucata de sunca si una de cascaval. Se pliaza, se sareaza si se pipereaza. Se bat ouale, apoi se dau snitelele prin faina, ou batut si la final prin pesmet. Se toarna intr-o oala supa, se adauga frunzulite de cimbru si se lasa sa dea in clocot. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc snitelele pe fiecare parte. Se adauga untul si se stropesc snitelele cu spuma de unt topit.


Cordon bleu se servesc cu sos de cimbru si garnitura de legume.

Incearca si Tocana de ficat de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu cu sos de cimbru" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.