Carnea se taie exact langa oase si se spala. Mierea, mustarul, otetul balsamic, vinul alb, sosul de soia, oregano dupa gust, sarea si piperul se amest
Carnea se taie exact langa oase si se spala. Mierea, mustarul, otetul balsamic, vinul alb, sosul de soia, oregano dupa gust, sarea si piperul se amesteca. Se pune intr-o cutie ermetica si se intorc in amestec bucatile costitei. Cel putin pentru o zi se pune in frigider asa incat carnea sa se marineze. Un vas rezistent la foc se unge cu ulei si se pune in el cartofii in coaja, spalati bine. Se presara cu usturoi zdrobit, ceapa tocata marunt si se sareaza. Se pune inapoi si din 10 in 10 minute se stropeste cu zeama ptr marinat sa nu se usuce si sa nu arda deasupra din cauza mierii. Cand se inroseste si oasele se scot cu usurinta, se poate servi.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Piept pui cu ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradTiramisu reţetă originală Dupa ce au trecut sarbatorile pascale am remarcat mirata rau (pentru ca eu nuuuu am mancat...
Desert prajitura Tiramisu reţetă originalăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii