Mancaruri cu carne

Reteta Cotlet de porc in sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
gati4u postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Cotlet de porc cu ceapa si sos de mustar (Reteta Video)"
 
Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la fo

ingrediente

   1kg. cotlet
   2 cepe mijlocii
   3-4 rosii
   1 pahar vin
   putina nucsoara rasa
   sare
   piper

mod de preparare

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se aseaza intr-un vas potrivit de mare si se da la cuptor, la foc iute.


Dupa circa 30 min. se adauga ceapa taiata rondele, rosiile intregi, vinul, nucsoara si se acopera vasul cu capac.


Cind carnea este patrunsa bine se scoate si se pune pe platou.


Sosul se paseaza, se pune in sosiera si se serveste impreuna cu carnea.


Dupa gust nucsoara se poate inlocui cu cimbru.
Pofta buna!
Incearca si Pulpa de miel umpluta cu tocatura
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite