• curatati bine osul cotletelor de berbecut • asezonati-le si marinati-le timp de 10 minute in sos
• curatati bine osul cotletelor de berbecut
• asezonati-le si marinati-le timp de 10 minute in sos de soia, sweet chilly si miere, folosind caserola de marinare rapida FoodSaver
• masati in maini ardeiul iute pentru a-i scoate semintele
• taiati varful si scoateti semintele
• taiati ardeiul rondele
• vidati cotletele cu sosul de sweet chilly, miere, un varf de cutit de sare si ardeiul iute
• setati aparatul de gatire in vid SousVide pe 55⁰C
• introduceti cotletele de berbecut in aparatul de gatire in vid SousVide pentru 120 de minute
• lasati-le sa se odihneasca timp de 20 de minute
• optional le puteti breza in putin unt pana devin brun aurii.
Pofta buna!
*gatirea in SousVide depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii