Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete de pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin

ingrediente

   se aleg pui tineri
   mai marisori

mod de preparare

Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se sareaza, se dau prin faina apoi prin ou si prin pesmet. Se rumenesc in ulei sau untura bine incinsa.
Pentru garnitura se aleg ciuperci mici, se spala, se fierb si apoi se calesc in putin ulei. Se adauga smintina in care s-a pus sare si putina faina. Dupa 2-3 clocote se adauga marar tocat.
Incearca si Prepelite cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de pui pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.