Pentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se taie apoi bucatile de oase.
Pentru cotletele de purcel la gratar se taie cotletele de grosimea degetului. Cand sunt prea grase, se curata de grasime, se taie apoi bucatile de oase dinspre sira spinarii si se scurteaza costitele daca sunt prea lungi. Se da sare si se tin asa o jumatate de ora. Se frig pe gratarul bine incins si uns cu putina slanina cruda.
Cotletele de purcel la gratar se servesc cu legume.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPe noi ne pasioneaza sa mergem dupa ciuperci prin padure, asa ca vara si toamna, profitam de ce ne ofera natura. Ciupercutele...
Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii