Mancaruri cu carne

Reteta Cotlete milaneze

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit.

ingrediente

   4 cotlete de vitel
   1 ou
   100 g cascaval
   100 g unt
   sare
   sote de legume

mod de preparare

Se sareaza cotletele, se dau prin ou batut, amestecat in parti egale cu cascaval ras. Se prajesc in unt, acoperite si la foc potrivit.


Se servesc cu sote de legume.
Incearca si Friptura din carne de vita cu mandarine
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete milaneze" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.