Mancaruri cu carne

Reteta culinara Drob de curcan

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete"
 
1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la racit.

2. Se taie pieptul in

ingrediente

   350 g ficat de pasare
   200 g pipote
   1 piept de curcan
   1 ceapa
   1 legatura de patrunjel verde
   1 legatura de marar verde
   5 oua
   100 ml ulei
   100 g masline verzi fara samburi
   sare
   piper

mod de preparare

1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. 2. Se taie pieptul in doua pe lungime iar apoi se bate usor cu ciocanul de snitele. Se va avea grija sa nu se rupta carnea. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 3. Se da prin masina de tocat maruntaiele, ceapa si verdeata se amesteca cu ouale batute usor, sare si piper dupa gust si jumatate din cantitatea de ulei. Se incorporeaza maslinele intregi sau taiate, dupa dorinta. 4. Se aseaza pieptul pe planseta si se toarna compozitia de drob pe mijloc si se ruleaza. Se leaga cu sfoara ca sa nu se desfaca in timpul coptului iar apoi se aseaza drobul in tava. 5. Se toarna deasupra restul de ulei, 2-3 linguri de apa si se introduce tava la cuptor pentru circa 45 de minute.
Se serveste taiat felii garnisit cu sote de morcovi.

Incearca si Cotlete de porc la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de curcan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite