Punem maruntaiele la fiert. Se scurg si se taie foarte marunt apoi se calesc cateva minute, de preferat se las pe foc pana se absoarbe toata apa din e
Punem maruntaiele la fiert. Se scurg si se taie foarte marunt apoi se calesc cateva minute, de preferat se las pe foc pana se absoarbe toata apa din ele.
Se amesteca cu carnea tocata si se adauga sarea, pireul si mirodeniile, toate dupa gust.
Se lasa la racit.
Cu feliile de sunca se tapeteaza o tava termorezistenta a.i sa cuprinda baza si laturile vasului, dar sa ramana si in afara lui pentru a avea cu ce sa acoperim carnea pregatita mai sus.
Se toarna pasta de carne tocata cu tot cu maruntaie in bolul tapetat cu sunca. Acoperim pasta cu marginile ramase in afara tavii.
Vasul termorezistent se pune pe tava din aragaz umpluta cu apa a.i sa nu iese afara apa din el.
Foarte important este sa fiti atenti sa nu scada complet apa din tava.
Se da tava la cuptor si se tine pana cand se face carnea.
Pofta buna!
Drobul/pateul este foarte bun sa il serviti cu ceapa verde.
Alte retete cu miel :
Drob de miel
Friptura de miel coroana
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii