Mancaruri cu carne

Reteta Drob de miel cu patrunjel si marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   organe si prapor de miel - 1
   3 kg
   ceapa - 300 g
   ceapa verde - 300 g
   marar verde - 2 legaturi
   patrunjel verde - 2 legaturi
   oua - 3 bucati
   ulei - 100 ml
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Mararul si patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc. Ceapa si maruntaiele se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si se toaca cu masina. Se amesteca cu ou, patrunjel, marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umple praporul si se impatureste, dandu-i forma pe care o dorim. Se aseaza in tava cu 50 ml ulei si se frige la cuptor 15 minute. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza.




Drobul de miel cu patrunjel si marar se serveste cald, cu diferite garnituri.


Incearca si Friptura de vitel cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel cu patrunjel si marar" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.