Mancaruri cu carne

Escalop de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel carnea s

ingrediente

   6-7 bucati de carne pentru snitele
   ulei
   o lingurita cu virf de mustar
   100 ml smintina
   o lingurita de faina
   piper
   sare
   patrunjel verde

mod de preparare

Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel carnea se stringe la prajit ), se trec prin putina faina si se prajesc in ulei fierbinte. se pastreaza aceste snitele calde pe un vas cu apa fierbinte. Se freaca mustarul cu faina, smintina, putina sare, se toarna amestecul in grasimea ramasa de la snitele, daca trebuie se mai adauga putina apa si se lasa sosul sa clocoteasca. Se pregateste separat, la alegere, un piure de cartofi sau sote de legume care se serveste drept garnitura la snitele, peste care se toarna sosul fierbinte.
Incearca si Gaina la tigaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite