Mancaruri cu carne

Reteta Escalopini de pui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt.
Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie.
Intre timp am calit

ingrediente

   5-6 fileuri de piept de pui
   1/2 lamaie
   500 gr ciuperci
   faina
   unt (pentru prajit)
   zeama de lamaie
   2 catei de ustuoi pisati
   1 pahar de supa
   3 linguri de smantana
   sare
   piper

mod de preparare

Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt.

Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie.

Intre timp am calit ciupercile cu doi catei de usturoi pisati, asa pt aroma, tot in unt.

En tigaia din care am scos carnea, am mai pus cam o lingura rasa de faina, am rumenit-o putin, supa, lamaia, ciupercile.

Le-am lasat sa fiarba binisor, pana a mai scazut zeama, am adaugat smantana, cam trei linguri si le-am pus din nou la foc.

Am pus carne pe farfurie, deasupra sos.




Pofta buna!



Reteta Escalopini de pui a fost propusa de Bogdana pe forum culinar.ro



Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui gratinat,

Piept de pui cu ghiveci de orez si legume,

Piept de pui cu smantana si ciuperci
Incearca si Porumbei gatiti cu mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalopini de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.