Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt. Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie. Intre timp am calit
Am sarat si piperat carnea, am dat-o prin faina si am pus-o la prajit in unt.
Am scos-o si am stropit-o cu putina zeama de lamaie.
Intre timp am calit ciupercile cu doi catei de usturoi pisati, asa pt aroma, tot in unt.
En tigaia din care am scos carnea, am mai pus cam o lingura rasa de faina, am rumenit-o putin, supa, lamaia, ciupercile.
Le-am lasat sa fiarba binisor, pana a mai scazut zeama, am adaugat smantana, cam trei linguri si le-am pus din nou la foc.
Am pus carne pe farfurie, deasupra sos.
Pofta buna!
Reteta Escalopini de pui a fost propusa de Bogdana pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui gratinat,
Piept de pui cu ghiveci de orez si legume,
Piept de pui cu smantana si ciuperci
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineRisoni sunt un sortiment de paste mici care imita forma orezului sau si mai bine forma orzului, motiv pentru care le mai...
Risoni cu sos de rosii si macrou afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii