Mancaruri cu carne

Fasole cu afumaturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
balan viorel 1375 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se

ingrediente

   1 kg. fasole alba (se poate si pestrita)
   6 cepe mari
   1/2 kg. ulei
   carne afumata (dupa preferinta)
   o lingurita bulion
   una-doua foi de dafin
   patrunjel

mod de preparare

Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor amestecindu-se din cind in cind.

Daca nu se foloseste carne afumata, se poate servi cu snitele sau carne prajita, drept garnitura.
Incearca si Tarta aperitiv cu carne si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu afumaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite