Mancaruri cu carne

Fasole cu afumaturi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
balan viorel 1375 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se

ingrediente

   1 kg. fasole alba (se poate si pestrita)
   6 cepe mari
   1/2 kg. ulei
   carne afumata (dupa preferinta)
   o lingurita bulion
   una-doua foi de dafin
   patrunjel

mod de preparare

Fasolea se fierbe in trei ape. Ceapa se toaca marunt si se adauga dupa ce fasolea este aproape fiarta, dar fara a pune mai mult de un pahar de apa. Se mai lasa circa 15 minute, timp in care se adauga foile de dafin, bulionul si carnea afumata, taiata marunt. Cind apa a scazut, se pune uleiul si se pune la cuptor amestecindu-se din cind in cind.

Daca nu se foloseste carne afumata, se poate servi cu snitele sau carne prajita, drept garnitura.
Incearca si Rulada de pui cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu afumaturi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite