Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de miel cu sos de cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
gudy gudy 3626 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie ficatul in felii si se da prin faina.
Untura si uleiul se topesc in tigaie si se prajesc bucatelele de ficat cu sare, pina devin roz.
Se cur

ingrediente

   Pentru ficat: 500 gr. ficat de miel
   2 – 3 linguri de faina
   30 gr. untura
   1 lingura de ulei
   sare. Pentru sos: 1 cartof mare
   40 gr. unt
   ¼ l zeama de supa
   patrunjel
   sare
   piper
   2 lingurite de otet sau vin alb

mod de preparare

Se taie ficatul in felii si se da prin faina.
Untura si uleiul se topesc in tigaie si se prajesc bucatelele de ficat cu sare, pina devin roz.
Se curata cartoful si se rade fin.
Se topeste untul si se prajeste putin cartoful.
Se adauga zeama de supa si se fierbe bine.
Apoi se adauga patrunjelul, otetul (vin) si mirodeniile.

Incearca si Sote de curcan in sos de bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de miel cu sos de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.