Mancaruri cu carne

Reteta culinara Ficat de porc cu ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ficat de porc 500 g
   ceapa 400 g
   untura/ulei 100 g (ml)
   cartofi 1,5 kg
   faina 100 g
   patrunjel verde 1 legatura
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru ficat de porc cu ceapa carnea se spala, se scurge de apa si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de ficat se trec prin faina, se prajesc in 50 g untura sau ulei si se scot separat. In jiul ramas se adauga 375 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb cca 5 minute; se adauga peste bucatile de ficat. Separat, se rumeneste ceapa in 50 g untura sau ulei.




Ficatul de porc cu ceapa se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra, garnitura de cartofi natur si ceapa.


Incearca si Friptura taraneasca din muschi de porc
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc cu ceapa" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite