Mancaruri cu carne

Reteta Ficat de porc in sos de vin cu cartofi natur

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ficatul de porc se spala, se taie in bucatele si se prajeste in ulei incins. Cartofii se curata, se taie in cuburi si se pun la fiert. Se lasa timp de

ingrediente

   300 g ficat de porc
   6 linguri de ulei
   400 g cartofi
   o cana de vin rosu
   un ardei rosu
   200 g ciuperci
   50 g masline
   o legatura de patrunjel
   coriandru
   sare
   piper
   cimbru

mod de preparare

Ficatul de porc se spala, se taie in bucatele si se prajeste in ulei incins. Cartofii se curata, se taie in cuburi si se pun la fiert. Se lasa timp de aproximativ 40 de minute, spumand din cand in cand. Ciupercile se curata, se spala si se taie in forma de lame. Ardeiul gras se taie solzisori si verdeata se toaca fin. Intr-o tava se pune putin ulei, se asaza ficatul, apoi se adauga ciupercile, ardeiul rosu, maslinele, vinul si se condimenteaza. Se lasa la cuptor 35-40 de minute, la foc potrivit.
Se serveste fierbinte, cu cartofi natur si verdeata din belsug, presarata deasupra.





Alte retete simple recomandate





Ardei umpluti


Tocanita de pui


Musaca de vinete
Incearca si Coaste de vita marinate la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc in sos de vin cu cartofi natur" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.