Mancaruri cu carne

Reteta Ficat papricat de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   ficat de porc - 500 g
   ceapa - 250 g
   untura/ulei - 100 g (ml)
   cartofi - 1
   5 kg
   vin alb - 50 ml
   apa - 500 ml
   boia de ardei dulce - 2 g
   patrunjel verde - 1 legatura
   sare dupa gust
    

mod de preparare

Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece. Bucatile de ficat se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga boia de ardei dulce, apa, sare si se fierb 5-10 minute. Sosul obtinut se adauga peste bucatile de ficat si se mai fierb 5 minute. Cu 5 minute inainte de finalul fierberii se adauga vin.




Ficatul papricat de porc se serveste cald, cu cartofi natur si patrunjel verde deasupra.


Incearca si Pulpe de pui americane in fulgi de porumb
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat papricat de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.