Mancaruri cu carne

Reteta Friganele de praz

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Prazul se curata si se taie rondele subtiri. Se inabusa in unt, se sareaza si se lasa pe foc pana se inmoaie, fara sa se rumeneasca. Separat, se prepa

ingrediente

   8 fire de praz
   1 pachet de unt
   1 cutie de smantana
   sare
   Pentru aluatul de clatite: i6 cana de faina
   3/4 cana de
   2 oua
   sare

mod de preparare

Prazul se curata si se taie rondele subtiri. Se inabusa in unt, se sareaza si se lasa pe foc pana se inmoaie, fara sa se rumeneasca. Separat, se prepara aluatul de clatite.


Dupa ce prazul s-a racit, se amesteca bine cu aluatul de clatite. Cu ajutorul unei linguri, se formeaza din aceasta compozitie friganele, care se pun la prajit intr-o tigaie cu untura sau ulei fierbinte. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se servesc fierbinti, cu smantana.
Alte retete





Bors de urzici cu orez si boia


Placinta cu spanac
Incearca si Ficatei cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele de praz" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.