Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de miel cu sos barbeque

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei.

Prepararea sosului:
Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaug

ingrediente

   4 antricoate de miel
   1 lingura de ulei de floarea-soarelui
   1 ceapa
   taiata marunt
   150ml ketchup
   3 linguri de sosla borcan
   2 linguri de zahar
   2 linguri otet

mod de preparare

Se asezoneaza antricoatele pe ambele parti si se ung cu putin ulei.





Prepararea sosului:


Se incalzeste uleiul in tigaie. Adaugam ceapa si o lasam sa se prajeasca pana se inmoaie si se izeaza usor.


Se adauga ingredientele ramase si se tin pe foc inca 5 minute.


Antricoatele se tin pe gratar 3-4 minute pe fiecare parte, dupa gust.
Se servesc cu sosul pregatit.





Alte retete de Pasti :


Friptura de miel coroana


Drob de miel


Pulpa de miel la cuptor
Incearca si Muschi Wellington
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel cu sos barbeque" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.