Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea se da cu sare, piper, se prajeste jur-imprejur, turnam 1 dl vin, putina apa, o ceapa taiata in doua, usturoi, bobite de ienupar si 1 lingura de

ingrediente

   1 kg de pulpa de porc
   1 ceapa rosie
   2 catei de usturoi
   3-4 boabe de ienupar
   1 lingurita de crema de ardei
   200 g de carne de porc afumata
   1 dl smantana
   4 mere ionatan
   150 g de cascaval
   1 dl ulei
   1 dl vin alb demi dulce
   sare
   piper pisat

mod de preparare

Carnea se da cu sare, piper, se prajeste jur-imprejur, turnam 1 dl vin, putina apa, o ceapa taiata in doua, usturoi, bobite de ienupar si 1 lingura de crema de ardei, apoi fierbem la foc moale, pana se inmoaie. Zeama evaporate se completeaza cu cate putina apa si vin. Daca carnea este moale deja, o feliem si punem feliile una langa alta, intr-un vas termorezistent. Paralel tocam carnea afumata si adaugam smantana pana se ingroasa si o turnam peste feliile de carne. Dupa care, taiem in felii subtiri merele curatate, apoi le punem peste carne. Acoperim cu felii subtiri de cascaval si prajim in cuptor timp de 15 minute.
Alte retete mancare recomandate





Tocanita de pui


Ardei umpluti


Spanac cu carne
Incearca si Snitel de porc picant cu mustar
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.