Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de porc cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rume

ingrediente

   3-4 cotlete
   untdelemn
   2 linguri de faina
   2 cepe
   200 gr. smantana
   sare
   piper

mod de preparare

Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine se scot si se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se inmoaie. Se adauga faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 min. Dupa aceea se adauga smintina si se lasa la fiert 5 - 10 min. Apoi se aduga cotletele, incorporindu-se in sos.




Se servesc cu salata de sfecla rosie

Alte retete recomandate

Incearca si Anghemacht de miel cu cartofi si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.