Mancaruri cu carne

Friptura de porc cu sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rume

ingrediente

   3-4 cotlete
   untdelemn
   2 linguri de faina
   2 cepe
   200 gr. smantana
   sare
   piper

mod de preparare

Cotletele putin batute si presarate cu sare si piper, se pun intr-o cratita cu untdelemn si putina apa si se lasa sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit bine se scot si se pune ceapa taiata marunt si se lasa sa se inmoaie. Se adauga faina, se stinge cu apa si se lasa sa fiarba 8-10 min. Dupa aceea se adauga smintina si se lasa la fiert 5 - 10 min. Apoi se aduga cotletele, incorporindu-se in sos.




Se servesc cu salata de sfecla rosie

Alte retete recomandate

Incearca si Ficatei de pasare prajiti
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite