Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de porc cu sos de castraveti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
Flavius_41099 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carenea in felii groase si se rumeneste in unt. Se caleste ceapa, se pune peste carne, se adauga castravetii taiati fideluta, mustarul, sucul

ingrediente

   1 kg carne
   2 cepe
   3 castraveciori murati
   250 ml. vin
   150 ml. suc de rosii
   100 gr. smantana
   150 gr. unt
   1 lingura mustar
   sare
   piper

mod de preparare

Se taie carenea in felii groase si se rumeneste in unt. Se caleste ceapa, se pune peste carne, se adauga castravetii taiati fideluta, mustarul, sucul de rosii si vinul. Cand a fiert carnea, se adauga sare, piper si smantana. Se mai da odata totul in cateva clocote si se serveste!

Se serveste calda.
Incearca si Aripioare in crusta de fulgi de porumb
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de castraveti" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.