Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare. Carnea se lasa sa se albea
Carnea se curata de pielite, se impaneaza cu usturoi si se pune intr-un vas cu 3-4 linguri de ulei fierbinte, pe foc mare. Carnea se lasa sa se albeasca pe ambele parti, dupa care se face focul mic. Se toarna un pahar cu apa, se pune ceapa impreuna cu cuisoarele infipte in ea si se lasa sa fiarba acoperita cu un capac. Se adauga sare, boabe de piper, vinul, putin cimbru si usturoiul, dupa aproximativ jumatate de ora. Se baga vasul acoperit, in cuptorul incins. Se intoarce si se stropeste cu sos carnea din cand in cand si se lasa la fiert pana cand se fragezeste. Se adauga in sos smantana si mustarul, ca sa fie mai picant si se lasa carnea sa se rumeneasca pe ambele parti. Dupa ce s-a rumenit, se scoate carnea, se lasa sa se raceasca, iar apoi se taie felii, care se asaza apoi inapoi in sos, pana la servire.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii