Mancaruri cu carne

Friptura de porumbei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas c

ingrediente

   3-4 porumbei
   2 linguri unt
   sare
   4-6 boabe de piper
   1 foaie de dafin
   2 cuisoare
   2-3 linguri zeama de carne
Pentru bait:
   2 pahare vin
   1 pahar apa
   1 morcov
   2 catei de usturoi
   1 ceapa
   5-6 boabe
   piper
   1 lingurita cimbru
   1 foaie dafin

mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza si se adauga boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele, cateva linguri din baitul in care au stat si zeama de carne. Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand bucatile ca sa se prajeasca pe ambele parti.
Friptura se serveste cu garnitura de mazare sau cartofi.





Alte retete culinare:





Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Rulada de porc
Incearca si Drob de miel
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porumbei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite