Mancaruri cu carne

Reteta culinara Friptura de porumbei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas c

ingrediente

   34 porumbei
   2 linguri unt
   sare
   46 boabe de piper
   1 foaie de dafin
   2 cuisoare
   23 linguri zeama de carne
   Pentru bait:
2 pahare vin
   1 pahar apa
   1 morcov
   2 catei de usturoi
   1 ceapa
   56 boabe
piper
   1 lingurita cimbru
   1 foaie dafin

mod de preparare

Porumbeii curatati si spalati se tin in baitul preparat din ingredientele de mai sus, doua zile. Se taie apoi in patru bucati si se pun intr-un vas cu unt incins. Se sareaza si se adauga boabele de piper, foaia de dafin, cuisoarele, cateva linguri din baitul in care au stat si zeama de carne. Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand bucatile ca sa se prajeasca pe ambele parti.
Friptura se serveste cu garnitura de mazare sau cartofi.





Alte retete culinare:





Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor Rulada de porc

Incearca si Piept de vita cu castraveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porumbei" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite