Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de rata la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ratele se spala si se clatesc pe dinauntru cu putin coniac. Se impaneaza muschii pieptului cu bucatele mici de slanina, se sareaza, iar apoi se asaza

ingrediente

   2-3 rate
   80 gr slanina
   2 linguri ulei
   1 pahar vin rosu
   2-3 boabe piper
   2-3 boabe enibahar
   1 foaie de dafin
   cimbru

mod de preparare

Ratele se spala si se clatesc pe dinauntru cu putin coniac. Se impaneaza muschii pieptului cu bucatele mici de slanina, se sareaza, iar apoi se asaza intr-o tava


cu ulei. Se introduce tava la cuptor si se lasa la rumenit. Se adauga vinul rosu, enibaharul, piperul, foaia de dafin, cimbrul si se stropeste rata mereu cu sosul format in tava.
Se serveste cu garnitura de varza calita.





Alte retete culinare:





Curcan umplut Piftie de curcan Friptura de vita la cuptor
Incearca si Limba pane cu ceapa si patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de rata la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.