Se spala carnea se scurge, se condimenteaza si se asaza intr-o tava, cu 100 ml ulei si adaos de supa, care se introduce la cuptor pentru inabusire. In
mod de preparare
Se spala carnea se scurge, se condimenteaza si se asaza intr-o tava, cu 100 ml ulei si adaos de supa, care se introduce la cuptor pentru inabusire. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul format, iar spre sfirsit se toarna vinul pe toata suprafata carnii. Cind s-a patruns bine, se incearca cu furculita, se scoate de la cuptor, se raceste si se portioneaza cite o bucata la portie. Se lasa la cald, in sosul format. Cartofii se fierb in coaja, se racesc, se curata de coaja, se taie bucati si se trec prin masina de tocat cu sita deasa. Ouale se spala, se sparg, se bat spuma si se adauga in vasul cu piure de cartofi, impreuna cu cascavalul ras, faina sub forma de ploaie, piperul si sarea. Se framinta bine cornpozitia, pentru omogenizare.Se modeleaza sfere de marimea unei nuci care se prajesc in ulei infierbintat.
Se serveste pe farfurie , cu sosul format si gogosile de cartofi.
Incearca si Ficat de gasca natur
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de vacuta inabusita cu gogosele de cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe