Friptura de vacuta la tava este o mancare cu carne delicioasa cu rosii, usturoi si vin. Carnea se spala, se taie zgarciurile si se pune in cratita sa fiarba cu toate ingredientele.
Friptura de vacuta la tava este o mancare cu carne delicioasa cu rosii, usturoi si vin. Carnea se spala, se taie zgarciurile si se pune in cratita sa fiarba cu toate ingredientele amintite, se lasa sa fiarba bine, apoi se scoate din sos, se scurge si, cand s-a racit, se taie felii egale care se pun in tava si dupa aceea se toarna sosul strecurat peste carne si gustam sa vedem daca lipseste ceva. La final, punem vinul si dam la cuptor timp de jumatate de ora.
Friptura de vacuta la tava se serveste cu cartofi, orez, etc.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradTiramisu reţetă originală Dupa ce au trecut sarbatorile pascale am remarcat mirata rau (pentru ca eu nuuuu am mancat...
Desert prajitura Tiramisu reţetă originalăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii