Mancaruri cu carne

Reteta Friptura edithiana

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de iepure la cuptor (Reteta Video)"
 
Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi.
Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat

ingrediente

   Pulpe de pui
   lapte
   ulei
   sare
   un ardei iute si usturoi
   verdeata

mod de preparare

Am pus in mixerul vertical lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi.


Dupa ce le-am terciuit, respectiv transdormat intr-un soi de sos, l-am aruncat fara mare pompa peste pulpe, am presarat niste verdeata, mai mult asa, sa arate bine.


Cand s-a copt (am mai uns din cand in cand copanele cu sosul din tava) se servesc cu o garnitura la alegere



Se pot servi cu garnitura de cartofi copti.


Pofta buna!





Reteta Friptura edithiana a fost propusa de BD pe forum culinar.ro





Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:


Pulpe de pui in sos picant,


Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,


Pulpe de pui cu cocos si orez cu stafide.
Incearca si Tocanita de vitel in sos de vin cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura edithiana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.