Mancaruri cu carne

Reteta Friptura inabusita condimentata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
cismasiu octav 6540 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie carnea in bucatele potrivite.In tigaia unsa cu margarina se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si el taiat marunt, dupa care se

ingrediente

   1 kg de carne de porc
   4-5 catei de usturoi
   o ceapa potrivita
   150 ml suc de rosii
   250 ml vin rosu sau bere
   un paharel de tuica (optional)
   sare
   piper
   oregano
   cimbrisor
   busuioc
   boia
   un varf de cutit de mustar
   vegeta
   30 g. margarina sau unt

mod de preparare

Se taie carnea in bucatele potrivite.In tigaia unsa cu margarina se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul si el taiat marunt, dupa care se adauga bucatile de carne, peste care se toarna vinul sau berea, tuica si sosul de rosii, se condimenteaza cu toate condimentele de mai sus dupa gust, se pune putina apa daca mai este cazul ca sa acopere carnea si se lasa la foc mic, acoperita.Se lasa sa scada pana sa rumeneste carnea sau daca doriti se poate lasa cu putin sos.
Se poate servi impreuna cu cartofi la tava si muraturi!
Incearca si Purcel de lapte la tava
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura inabusita condimentata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.