Mancaruri cu carne

Reteta Friptura inabusita de miel cu usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de miel cu os - 800 g
   ulei - 100 ml
   morcovi - 50 g
   ceapa - 25 g
   telina radacina - 50 g
   usturoi - 20 g
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru friptura inabusita de miel cu usturoi carnea se spala si se sareaza. Morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Ceapa si usturoiul se curata si se spala. Carnea de miel se inabusa in ulei cu 100 ml apa, impreuna cu morcovi, ceapa, piper si usturoi. Treptat, se adauga cate putina apa. Cand carnea este inabusita, se raceste si se portioneaza.




Friptura inabusita de miel cu usturoi se serveste calda, cu diferite garnituri de legume.


Incearca si Gulas de oaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura inabusita de miel cu usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.