Mancaruri cu carne

Reteta Friptura servita rece

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat.
Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de l

ingrediente

   500 g carne macra de vaca
   l pahar de lapte
   1 ou
   100 g faina
   sare
   piper macinat
   2 castraveti murati
   2 linguri de unt

mod de preparare

Carnea se curata de pielite si se da prin masina de tocat.


Se pune intr-un vas adanc si se amesteca cu jumatate din cantitatea de faina, un pahar de lapte si un ou batut spuma. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, dupa care se pune intr-o forma unsa cu 2 linguri de unt si tapetata cu faina. Compozitia se impaneaza cu felii de castravete murat taiat felii pe lung si se da la cuptor pentru o ora, la foc potrivit.


Se scoate cand s-a rumenit bine, se lasa sa se raceasca si se taie felii groase, care se servesc reci.
Se serveste cu garnitura de legume sote.





Alte retete care contin carne:





Pui cu ceapa


Salata piept de pui


Mazare cu carne de vita
Incearca si Pulpa de berbec cu vin
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura servita rece" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.